Login

Kwekerijen in Zundert

Gepubliceerd: 2014-11-20 18:06:12 | Door tips&info | 948x bekeken |

Boomkwekerij wahallah

zundert is een van de grootste concentraties boomkwekerijen van de wereld! Vele honderden mensen uit deze regio vinden werk in deze sector. Dat deze sector zich hier bevindt komt voornamelijk door de vruchtbare grond.

Verscheidenheid planten

Een van de sterkste punten van de boomkwekerijsector in deze landelijke streek is de grote verscheidenheid aan planten. Door de grote drang naar ondernemen bij de plaatselijke bevolking worden er ieder jaar weer miljoenen omgezet in de export naar landen als Rusland, Duitsland, Frankrijk en België. Ook de rest van Oost-Europa is steeds meer in opkomst naast natuurlijk Nederland als afzetmarkt.


Vooruitgang

Het gebied met boomkwekerijen beslaat zowel Zundert als Rijsbergen, Wernhout, Achtmaal en de randgemeenten. Door het vestigen van een 65 hectare groot business center pal op de Nederlands/ Belgische grens wil de regio zich bewijzen als meest aantrekkelijke boomkwekerijgebied van heel Europa! De boomkwekerijen in Zundert investeren hier samen met de gemeente, de provincie en de EU in.


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Nieuwe plantengids voor onderweg

Nieuwe plantengids voor onderweg kopen

Vond u "Kwekerijen in Zundert" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieTips&info

In het dagelijks leven student aan de Avans Hogeschool. Daarnaast fanatiek bezig met zich te verdiepen in het online gebeuren.


Like deze focus


Naar boven
Feedback