Login

Korsakov of alcoholdementie

Gepubliceerd: 2014-11-19 10:16:11 | Door Sunshine | 1023x bekeken |

Van teveel alcohol word je ziek

Korsakov of alcoholdementie

Een alcoholverslaving kan leiden tot alcoholdementie, ofwel Korsakov. Een onomkeerbare alcoholdementie, waarbij gaten in het geheugen niet meer opgevuld kunnen worden.

Drank maakt meer kapot dan je lief is

Alcohol is een drankje, wat je leven kapot kan maken, vooral wanneer je teveel drinkt en het een verslaving dreigt te worden. Een alcoholverslaving kan desastreuze gevolgen hebben.
Wanneer iemand een alcoholverslaving heeft, vergeet hij/zij voor zichzelf te zorgen, maar is drank het enige wat nog telt. Een leven zonder alcohol is dan ook nog maar moeilijk voor te stellen. Alles in de omgeving moet wijken voor de alcohol en zelfs rekeningen zijn niet meer belangrijk. Het gezin valt uit elkaar, vrienden komen niet meer langs, alles wordt verwaarloosd.
Er zullen altijd vrienden blijven komen, maar ook die vrienden hebben eigenlijk maar één vriend: de fles!
Dit kan net zolang doorgaan, totdat alles weg is, er geen geld meer is, geen onderdak, geen familie en/of vrienden. Maar wanneer je eenmaal met korsakov te maken krijgt, dan ben je nog verder van huis.

Wat is korsakov

Korsakov is een alcoholdementie. Ee4n dementie is onomkeerbaar, dat wil zeggen, dat de afgestorven hersencellen niet meer gerepareerd kunnen worden, dat het dus nooit weer beter wordt.


Deel:

Focus gerelateerde producten


Korsakov

Korsakov kopen

Vond u "Korsakov of alcoholdementie" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSunshine

Sunshine


Like deze focus


Naar boven
Feedback