Login

iphone 5 repareren

Gepubliceerd: 2016-07-31 11:43:07 | Door Lisa | 766x bekeken |

Iphone 5 reparatieproblemen

Een kapotte iPhone 5 is natuurlijk erg vervelend. Echter, wanneer je na een iPhone reparatie er achterkomt dat er een nieuw probleem is ontstaan, kan dit echt slecht op je zenuwen gaan werken. De afgelopen tijd zijn er regelmatig via social media klachten binnen gekomen met deze kwestie. Dit vereist meer onderzoek.

Iphone 5C en 5S

Het is opvallend om te constateren dat de meeste ‘foute reparaties’ zijn uitgevoerd bij de iPhone 5C en 5S. De meeste reparaties zijn uitgevoerd door reparateurs van verschillende bedrijven. Zou het toeval kunnen zijn dat men niet goed is in het repareren van het toestel of is het een symptoom van een dieper liggend probleem?

Wat is het probleem?

Het probleem dat ten grondslag ligt aan alle recente klachten, is een schermreparatie dat uiteindelijk resulteert in een niet goed functionerende touchscreen. Het kan namelijk zo zijn dat de reactiesnelheid van het touchscreen te langzaam is of dat er verschillende apps worden geopend, die niet aangeklikt zijn. De telefoon zou in deze gevallen nog kunnen werken, maar het is begrijpelijk dat je als telefoonbezitter hier snel geen trek meer in hebt.

Waar ligt het probleem?

Er zijn een hoop mogelijkheden die hierbij ten grondslag kunnen liggen. Het vaakst voorkomende antwoord is een probleem met de digitizer. Digitizers liggen onder het glas en sturen de bewegingen van de vinger op het touchscreen. Hierdoor zal alles soepel moeten lopen. Dit gebeurt dus niet. De digitizers moeten goed worden getapet en wanneer dit niet volledig is gedaan, veelal vlakbij de homebutton, zal het effect hebben op de functionaliteit van het touchscreen. Daarnaast kan het ook zijn dat de genoemde digitizers van een merk van mindere kwaliteit is en hierdoor de wisselwerking niet optimaal is.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback