Login

De waarde van het kopen van Facebook likes

Gepubliceerd: 2015-12-15 09:57:37 | Door Sjors goemans | 838x bekeken |

Elke startende ondernemer besluit wel een vorm van social media in deze tijd te gaan gebruiken. Facebook is de grootste en meest interessante voor ondernemers is uit onderzoek gebleken. Facebook is een geweldige tool om eenvoudig een groot publiek te bereiken. Een bedrijf promoten kan een intensieve bezigheid zijn. Daarom moest er een makkelijke manier worden gevonden om snel groter te kunnen worden op Facebook.

Sinds begin 2015 heeft Like4you een nieuw concept opgericht. In 2013 was er een nieuwsitem besteed aan het kopen van neppe   likes. Met de oprichting van Like4you kwam daar een eind aan. De neppe facebook likes hadden geen toegevoegde waarde voor een facebookkanaal. De likes waren afkomstig van neppe accounts die enkel gemaakt waren om het “aantal faceooklikes” te vergroten.

Wat is de waarde van echte Facebook likes?

Het heeft een totaal nieuwe weg in geslagen. De likes die Like4you aanbied zijn van een grote waarde voor een facebookpagina. Er komt meer bereik op uw posts, meer interactie, meer naamsbekendheid en de omzet wordt verhoogd. Kortom vandaag de dag kunt u niet meer ontbreken op Facebook.

 

Dat de waarde van een groot aantal volgers op Facebook belangrijk is staat vast, maar waarom zou je niet via Facebook adverteren en zorgen voor likes? Voor een startende onderneming is adverteren op Facebook zeker interessant. Je krijgt relevante volgers die geïnteresseerd zijn in jouw kanaal. Echter is in de praktijk dit heel erg duur. Zeker voor een bedrijf wat zich in een niche markt heeft begeven is het targetten erg duur. Je betaald dan tussen de 80 cent en 4 euro voor 1 like. Zeker als je een groot en krachtig bedrijf wilt opbouwen zijn dit niet de aantallen die je wilt hebben. Je hebt er duizenden nodig.

 

Het klopt inderdaad dat minder relevant is. Maar in de praktijk wint kwantiteit het in dit geval van kwaliteit. Als klopt die uitspraak niet helemaal. De Nederlandse facebook likes die worden aangeboden door Like4you zijn wel degelijk van kwaliteit en de goedkoopste op de markt. 

Hoe werkt Like4you?

1.     Een bezoeker komt op de website

2.     De bezoeker besteld en geeft zijn gegevens inclusief Facebook url. Hier zijn geen wachtwoorden of verdere accountgegevens voor nodig.

3.     Na het betalen gaat Like4you aan de slag en komen de likes geleidelijk binnen op het Facebookkanaal dat gekozen is tijdens de bestelling.

4.     Als het aantal bestelde likes behaald is dan krijg je een mailtje dat de bestelling is afgerond.

5.     Je kunt nu berichten posten op jouw kanaal en hebt meer bereik.

 

Spreekt dit je aan? En wil jij beginnen met het laten groeien van jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op Like4you.nl 


Deel:

Tags:

Reacties


Eva | 2016-01-06 10:02:07

Hmmmm.... Facebooklikes kopen? Je wilt toch geen smurfen op je pagina? http://eunoia.nu/waarom-je-geen-smurfenlikes-wilt-op-je-facebookpagina/

Geef reactieSjors goemans


Like deze focus


Naar boven
Feedback