Login

Houtlook tegels zijn populair!

Gepubliceerd: 2015-08-11 13:33:17 | Door RBOnline | 824x bekeken |

Houtlook tegels zijn populair!

Wanneer men tegenwoordig de keuze maakt voor een vloer in huis, wordt er steeds vaker gekozen voor een keramische vloer met de uitstraling van een echte houten vloer.

Toepasbaarheid en verschillen houtlook tegels

Deze zogeheten houtlook tegels nemen snel in populariteit toe en wat ons betreft is dat meer dan terecht! Waarom? Allereerst is een keramische vloer natuurlijk bijzonder onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Vooral wanneer je huisdieren hebt, is een kras zo gemaakt op een authentieke parketvloer. Met houtlook tegels behoort dit tot het verleden, aangezien een houtlook tegel het gemak heeft van keramiek, met de uitstraling, charme en warmet van een echte houten vloer. Kortom, de ideale combinatie!


Zoals gezegd worden houtlook tegels steeds populairder. Vooral de tegelserie van Marazzi Treverk Home is erg in trek en is één van de beste houtlook imitaties ter wereld. Het gemak van een houtlook tegel is ontzettend groot en ook de reiniging is erg eenvoudig. Met andere woorden, een dergelijke vloer scheelt een hoop tijd en ergernissen in dagelijks gebruik. Is de vloer vies, dan haal je er een doek overheen en een stofzuiger en de vloer is weer als nieuw!

Daarnaast zijn de verschillen tussen keramische tegels met houtlook en een authentieke houten vloer nauwelijks zichtbaar. De structuur en de kleur van een goede houtlook tegel is namelijk niet van echt te onderscheiden. Daarnaast zijn de tegels ook nog eens te leggen met weinig voeg, waardoor je ze ontzettend strak tegen elkaar aan kunt leggen. Dit komt behoorlijk ten goede aan de uitstraling van de vloer.

Kortom, ben je op zoek naar een tegel van keramiek met de uitstraling van echt hout? Kies dan voor de populaire houtlook tegels, onder andere verkrijgbaar bij Masterstone.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieRBOnline


Like deze focus


Naar boven
Feedback