Login

3 tips voor industrieel wonen

Gepubliceerd: 2016-08-01 11:28:58 | Door Willems81 | 764x bekeken |

3 tips voor industrieel wonen

Wil je ook een industriele sfeer in je huis maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Lees dan deze drie tips en laat je inspireren!

Een industrieel interieur is op dit moment helemaal in. Oude werkbanken worden opgelapt en sieren het interieur van meer en meer woonkamers. Waar je werkbanken, bouwlampen en bakstenen muren tot voor kort niet of nauwelijks in het interieur van een woonkamer terug zag, is dit nu een van de grootste woontrends. Wil je weten hoe je zelf een dergelijke sfeer neerzet? Lees dan dit artikel met drie tips voor het creëren van een industriële woonsfeer.

Oude werkbank als tafel

3 tips voor industrieel wonen

Het meubel voor een industriele uitstraling is wat mij betreft de vintage werkbank. Het liefst een originele werkbank die ook daadwerkelijk gebruikt is als werkbank. Je ziet tegenwoordig veel namaak maar deze komen vaak niet in de buurt van een originele werkbank. Zo eentje waarbij het lijkt alsof de timmerman hem net nog heeft gebruikt. Als je toch voor een werkbank gaat die is nagemaakt probeer dan te gaan voor eentje die er gebruikt uitziet en met een bankschroef op de werkbank. Dit geeft de tafel die echte werkbank uitstraling. Zoals bijvoorbeeld op de foto hieronder. Deze werkbank is vervolgens te gebruiken als eettafel maar ook puur decoratief.

De bakstenen muur

3 tips voor industrieel wonen

De bakstenen muur is ook een goede manier om je woonkamer een wat ruwere industriële uitstraling te geven. In het interieur hieronder kun je dit goed zien. Zo is de inrichting namelijk niet perse heel stoer of industrieel te noemen maar door de bakstenen muur krijg je toch ook die industriële sfeer in je woonkamer.

De industriële lamp

3 tips voor industrieel wonen

De derde aan laatste tip is de industriële lamp. Voor een industrieel interieur is een vereiste dat je gebruik gemaakt van grove elementen. Pas dit ook toe op lampen. Kies voor een grove hang- of staande lamp en zorg ervoor dat de lamp altijd voor het grootste gedeelte van metaal is.

Kijk voor industriele meubelen op de website van Kötter Wonen Nijderdal


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieWillems81


Like deze focus


Naar boven
Feedback