Login

Provider hollands nieuwe

Gepubliceerd: 2014-01-07 22:25:08 | Door franceska | 1610x bekeken |

De provider hollands nieuwe

Provider hollands nieuwe

Je hebt waarschijnlijk de reclames op tv wel gezien. 100% controle over je belkosten. Dat is de slogan van de nieuwe provider hollands nieuwe. Maar is dit eigenlijk wel zo? Ja dat is zo. De provider hollands nieuwe kent een zogenoemde belplafond op al hun abonnementen. Dit betekent dat je nooit meer over je bundel kan gaan tenzij jij zelf geld overmaakt zodat je weer verder kan bellen. Zo ben je altijd bewust van alle kosten die je maakt voor het abonnement. Je komt dus nooit meer voor verassingen te staan.

Controle met hollands nieuwe

Provider hollands nieuwe

Die controle heb je niet alleen in Nederland. Ook in het buitenland kan je niet meer kosten maken dan de prijs die je hebt afgesproken. Echter wordt bellen in het buitenland wel anders berekent. Maar wanneer je dus door je tegoed heen bent blokkeert holland snieuwe automatisch het bellen, sms’en en het gebruik van het internet. Je kan nog wel gebeld worden en een sms ontvangen.

Je hebt ook de optie om het beltegoed aan te vullen via een sms. Wanneer je door je beltegoed heen bent kan je simpel een sms versturen waardoor je weer €5,- €10,- of €15,- tegoed bij koopt. Dit tegoed wordt dan wel extra verrekent met je factuur. Maar je krijgt nooit onverwachts een hoge rekening. Het opwaarderen met een sms kan je aanzetten via jouw eigen mijn hollands nieuwe pagina.

Goedkoop?
Zijn de tarieven van de provider hollands nieuwe eigenlijk wel goedkoop? Holland snieuwe is één van de goedkoopste providers in Nederland. Daarbij hebben ze zelfs hele goede voorwaarden in het abonnement zitten die je niet verwacht bij de prijzen die hun hebben. Een abonnement bij hollands nieuwe heb je al vanaf €4,50 per maand. Hier zit dan 75 belminuten of sms’jes bij. Wij hebben het vergeleken met prepaid. Waar je gemiddeld bij een prepaid ongeveer €0.29 per minuut betaald, betaal je bij hollands nieuwe ongeveer €0,05 per minuut. Een aanzienlijk verschil dus.

Internet
De provider hollands nieuwe heeft ook internet in hun abonnementen zitten. Echter kan je pas internet nemen bij een hoger abonnement. Het internet kan bij hollands nieuwe pas geactiveerd worden als je het abonnement neemt met 275 minuten. Wanneer je alleen dit abonnement neemt gaan alle minuten, sms’jes of aantal MB van je minuten af. 1MB is dus 1 belminuut waard. Je kan ook kiezen voor een bundel van 500MB die los komt te staan van de belminuten. Heb je deze bundel erbij gekozen en ga je eroverheen? Dan is de provider hollands nieuwe heel eerlijk. De overige MB’s gaan dan van je minuten af waarvan 1MB 1 minuut waard is. De snelheid van het internet is laatst verhoogd naar 14,4MBps. Dit is dus redelijk snel voor een Sim Only abonnement.

Toestel 
Maar het blijft niet bij een Sim Only abonnement. De provider hollands nieuwe heeft ook abonnementen waar je een toestel bij kan uitkiezen. Het zijn niet de allerduurste toestellen maar het blijven toestellen die heel goed in de markt liggen. Dit noemen we het midden segment toestellen. Voor een maximum van €17,- per maand meer kan je al een toestel bij het abonnement nemen. Voor €17,- heb je een Samsung Galaxy S3, maar je hebt ook goedkopere toestellen die ook voordeliger zijn per maand. Ook hierin is hollands nieuwe heel eerlijk, want heb jij je 2 jarig abonnement volgemaakt, en zeg je niet op? Dan stopt hollands nieuwe automatisch de afbetaling voor de telefoon waardoor je op dat moment alleen nog maar betaald voor de Sim Only abonnement.


Conclusie

De provider hollands nieuwe is een nieuwe speler op de markt, maar doet enorm zijn best om te groeien. Het heeft goede en duidelijke abonnementen waar communicatie in de voorwaarden voorop staat. Je hebt echt controle over je gebruik en je weet direct waar je aan toe bent. De optie dat je er ook een telefoon bij kan nemen is een goede keus geweest. Zo maakt hollands nieuwe het abonnement toch goedkoop, met echt leuke telefoons erbij. Ook voor ouders is dit een perfecte abonnement om aan de kinderen te geven. Het heeft dezelfde principe als een prepaid, alleen betaal je de kosten van een abonnement. Omdat er een belplafond op zit, kan je nooit hoger komen dan wat je hebt afgesproken.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFranceska


Like deze focus


Naar boven
Feedback