Login

Wayuu Mochila

Gepubliceerd: 2014-02-17 21:13:36 | Door franceska | 2229x bekeken |

Ultieme modetrends

Wayuu Mochila

De mode trends voor dit jaar zijn uiteenlopend van klassiek tot ultieme rock. De belangrijkste boodschap voor dit jaar is dat je jezelf blijft. Voel je lekker in de kleding die je draagt. In 2014 worden de echte neon kleuren een hit. Ook goud en zilver zul je dit jaar veel terug vinden in kledingstukken. Pailletten en studs zul je veel terug vinden op shawls en tassen. Het is het jaar van veel opvallende mode, maar alleen als je je daar prettig bij voelt.

Mode hit van het jaar

De Wayuu Mochila tas hoort bij één van de mode hits van dit jaar. De Mochila tassen zijn tassen die gemaakt zijn door de Wayuu Indianen stam uit Zuid Amerika. De vrouwen uit deze Indianen stam maken deze tassen met veel enthousiasme. Elke Mochila tas is uniek. De Mochila tas bestaat uit 100% katoen, heeft een lang hengel waardoor je hem over je schouder kunt dragen. De tassen zijn zeer gewild op Ibiza en worden daar veel verkocht.


Wayuu Mochila

Wanneer een Mochila tas?

De Mochila tas is het beste te dragen in de zomer, leuk voor op je ideale strandoutfit. De verkoop van deze tassen is in de zomer daarom ook het best. Het zijn knapzaktassen met een koord wardoor je je spullen goed opgeborgen houd. Erg geschikt voor een zakelijk afspraak is deze tas niet. Het is meer een tas voor in je vrije tijd.

Fijne tas

De reden waarom ik het een fijne tas vind is omdat hij rond is en een groot hengels heeft. Het hengels is rond de 1.10 cm lang. Hierdoor kun je hem gemakkelijke over je hoofd aan je schouder dragen. Ik vind de stof van de Mochila tas eg fijn aanvoelen. Het zijn super stevige tassen en het katoen is zeer nauwkeurig aan elkaar vast gehaakt. De kleuren die gebruikt worden voor het vervaardigen van deze tassen zijn waanzinnig mooi. De Indianen die deze tassen maken zijn gelukkige mensen en dat zie je terug in deze trendy tassen.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFranceska


Like deze focus


Naar boven
Feedback