Login

Hulp bij stroomstoring

Gepubliceerd: 2015-10-26 08:30:07 | Door elwin.schmid | 586x bekeken |

Hulp bij stroomstoring

Zit u plots zonder stroom? Een stroomstoring in huis is heel vervelend, maar hoeft niet lang te duren. Landelijke storingen duren in veel gevallen niet langer dan een half uur. De netbeheerder zorgt er zelf voor dat de stroomvoorziening zo snel mogelijk weer op gang wordt gebracht. Merkt u dat de storing alleen in uw huis plaatsvindt? Dan is het belangrijk dat de oorzaak van de stroomuitval zo snel mogelijk achterhaald wordt. Onze gediplomeerde elektriciens in Den Haag staan dag en nacht voor u klaar.

Oorzaken van stroomstoring

Branden de lampen van de lantaarnpalen in uw straat nog wel? Ziet u licht branden bij de buren? Dan is het goed mogelijk dat de stroomstoring bij u thuis wordt veroorzaakt.

Wanneer de stroom bij u thuis uitvalt dan kan dit een aantal oorzaken hebben. Het is mogelijk dat één van uw elektrische apparaten voor een storing zorgt of er kan sprake zijn van overbelasting van het stroomnetwerk bij u thuis.  Wanneer een apparaat kortsluiting geeft is het belangrijk dat u deze direct uitschakelt en de stekker uit het stopcontact haalt.

U kunt een kijkje nemen in uw meterkast om te achterhalen of er een stop gesprongen is. Deze kunt u dan eigenhandig weer aanzetten of vervangen. Neem bij een stroomuitval bij u thuis geen enkel risico en schakel uit voorzorg de hoofdschakelaar uit.

 

Deskundige hulp bij storing

Heeft u geen idee wat u moet doen bij een stroomuitval? Neem geen enkel risico en schakel direct een specialist in bij twijfel. Dit kan bijvoorbeeld de elektricien in Den Haag regelen. Wij zorgen ervoor dat er spoedig een elektricien ter plaatse is om de oorzaak van de stroomstoring te achterhalen en om deze vakkundig en snel op te lossen. U zult snel weer stroom hebben zonder dat u in gevaarlijke situaties belandt. Bel direct voor het maken van een afspraak.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieElwin.schmid


Like deze focus


Naar boven
Feedback