Login

houtstrips

Gepubliceerd: 2016-04-05 12:30:30 | Door Lisa | 889x bekeken |

Breng warmte en sfeer in je huis met houtstrips

Wil je een bijzondere wand in huis van hout? Bij Trendia kun je houtstrips kopen uit Indonesië. De houtstrips zijn verkregen uit oude steigers en vissersbootjes en gemaakt van duurzaam teakhout. Door dit oude sloophout te recyclen kun jij nu een intrigerend stukje geschiedenis aan de wand plakken. De houtstrips zijn verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren en stijlen. Van veel producten kun je eerst een gratis sample aanvragen.

Karakteristiek

Onze houtstrips geven je woning een flinke dosis sfeer en karakter. Elk stukje hout is weer anders en heeft zijn eigen verhaal. Ruw hout wordt zo afgewisseld met gepolijst hout of geverfd hout. Elke houtstrip is uniek. Door het grove en onregelmatige karakter van de houtstrips ontstaat er bovendien een fraai 3D-effect. Doordat de houtdeeltjes verschillen qua dikte en structuur krijgt een wand een speels karakter. Dit kan een moderne, industriële ruimte een enorme boost geven.

Akoestiek

In tegenstelling tot steen zorgt hout daarnaast voor een mooie akoestiek in een ruimte. Hout heeft immers een isolerende en geluiddempende werking en laat een ruimte beduidend minder hol klinken. Onze hoogwaardige houtstrips zijn daarom ook heel geschikt voor grote openbare ruimtes waar een goede akoestiek van groot belang is. Hout werkt, hout leeft. Dat zie én hoor je.

Creativiteit

De originele houten wandbekleding van Trendia kan overal in huis worden gebruikt om een warme sfeer te creëren. Denk bijvoorbeeld aan woonkamers, slaapkamers, studeerkamers of serres. Ook in winkels, bedrijfspanden, restaurants enzovoort kan met houtstrips eenvoudig een gezellige ambiance worden neergezet. Aangezien een moderne en strakke ruimte soms wat kil kan overkomen, is een houten wand een uitstekend idee voor een prettige, natuurlijke uitstraling.

Houten puzzel

De houten strips zijn licht en makkelijk te verwerken. Je kunt ze zowel vastlijmen aan de wand met montagelijm of vastspijkeren met een spijkerpistool. De houtpanelen zijn verder zowel horizontaal als verticaal aan te brengen. Je kunt een hele wand bekleden, maar er ook voor kiezen om slechts een strook van hout aan te brengen. Tegelijkertijd kun je spelen met kleuren en tinten. Je kunt bijvoorbeeld onbeschilderde deeltjes afwisselen met enkele beschilderde deeltjes voor een vintage effect. Met de houtstrips maak je je eigen artistieke puzzel.

Oud hout

Bij Trendia vinden we het milieu heel belangrijk. We dragen dan ook graag ons steentje bij aan de natuur als het gaat om zoeken naar nieuwe, duurzame oplossingen. Alle houtstrips van Trendia bestaan uit gerecycled teakhout uit Indonesië. Er zijn dus geen bomen gekapt voor onze producten. Het oude hout heeft een doorleefde en karakteristieke uitstraling en is heden ten dage enorm populair. Oud hout heeft een verhaal, een geschiedenis. Door stukjes hout te recyclen beschermen we niet alleen de natuur, maar bewaren we tegelijkertijd een eeuwenoude geschiedenis.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback