Login

Hoe schaf je tegenwoordig een telefoon aan?

Gepubliceerd: 2015-10-29 09:50:46 | Door Femke Nijkerk | 628x bekeken |

Hoe schaf je tegenwoordig een telefoon aan?

De aanschaf van een smartphone is tegenwoordig niet heel makkelijk meer. Dit komt door het grote aanbod van diverse merken en type telefoons, maar ook door de diversiteit in abonnementen en aanbieders. U moet de nodige research doen voor het nemen van een beslissing op het gebied van de aankoop. In dit artikel proberen wij u op de hoogte te stellen van de huidige stand van zaken in de telecom branche.

Los toestel

Het aanschaffen van een los toestel is in sommige gevallen handig. Over het algemeen is dit wanneer u een los abonnement heeft en dus niet in combinatie met een telefoon. Wanneer u van plan bent om een telefoon aan te schaffen, moet u allereerst kijken naar het model. Is het één van de nieuwste modellen? Dan zal de aanschafprijs hoog zijn. Vergelijk dan eerst of dit wel een financieel voordeel heeft ten opzichte van de aanschaf van een abonnement in combinatie met een smartphone.

Abonnement

Een abonnement in combinatie met een telefoon. Dit is tegenwoordig de meest voorkomende aankoop bij de aanbieders van abonnementen. Dit omdat het vaak financieel aantrekkelijk is, gekeken naar de looptijd en de vaste prijs per maand. Bekijk eens het aanbod bij de verschillende organisaties, zodat u een duidelijk beeld heeft. Een oudere telefoon met een abonnement is over het algemeen minder aantrekkelijk, doordat de aankoop van een losse telefoon een laag aanschafbedrag met zich meebrengt.

Sim only

Een sim only abonnement spreekt voor zich. Dit is een losse simkaart, met hierop een door u gekozen abonnement. Vergelijken van sim only is dan ook nuttig, want zo krijgt u een duidelijk beeld van het aanbod bij de diverse abonnementen aanbieders. Hierbij moet u allereerst een duidelijk beeld hebben van uw persoonlijke belgedrag, maar ook dataverbruik. Het afsluiten van een te ‘klein’ abonnement is niet handig, want zo krijgt u extra kosten door het bereiken van uw limiet. Een te ‘groot’ abonnement is ook niet handig, want dan betaald u teveel in verhouding met uw verbruikte data en belminuten. 


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback