Login

Het oudste warenhuis van Nederland

Gepubliceerd: 2016-03-18 08:04:52 | Door Lisa | 779x bekeken |

De Winkel van Sinkel, het oudste warenhuis van Nederland

Als je online winkelt, wil je vooral veel keuze, betrouwbaarheid, en goede service. Bij de Winkel van Sinkel vind je dat allemaal terug. Op de website vind je een zeer uitgebreide keuze uit lifestyle-producten en artikelen voor in en rond het huis. Alles wat je nodig hebt is online te vinden tegen voordelige prijzen. Betalen is gemakkelijk, en de levering is betrouwbaar en razendsnel. Je krijgt dus de service die je zou verwachten bij de naam. Niet voor niets is de Winkel van Sinkel het langst bestaande warenhuis in heel Nederland.

Het eerste warenhuis

“De winkel van Sinkel – daar is alles te koop!” Zo begint het bekende rijmpje waarmee Anton Sinkel zijn winkel aanprees bij de opening in 1839. Zijn idee sloeg aan, en wat begon als een klein zaakje groeide uit tot het eerste warenhuis in Nederland. In Utrecht opende Sinkel midden in het centrum een chique pand dat hij liet versieren met zuilen in de vorm van vrouwen, die tot op de dag van vandaag te bewonderen zijn. De Winkel van Sinkel werd zo’n succes, omdat je er in een chique sfeer alle kwaliteitsproducten kon vinden die je nodig had - maar dan wel altijd tegen een schappelijke prijs.

Bezoek de Winkel van Sinkel

Tot op de dag van vandaag verwijst de Winkel van Sinkel terug naar haar lange geschiedenis door garant te staan voor ruime keuze, kwaliteit, en klantvriendelijkheid. Die combinatie zie je ook terug op de website winkelvansinkel.nl. Een ruim assortiment modieuze lifestyle-artikelen voor in je woning, voor in de keuken of voor in de tuin zorgt ervoor dat je altijd kan vinden wat je zoekt. De producten zijn allemaal elegant, van goede kwaliteit en bovendien goed geprijsd. Profiteer van de aantrekkelijke aanbiedingen en sla je slag bij de Winkel van Sinkel.

Service als vanouds

Ook al is de Winkel van Sinkel met zijn tijd meegegaan, de filosofie achter het bedrijf is steeds hetzelfde gebleven. Bij het oudste warenhuis van Nederland kun je er vanuit gaan dat de service perfect is en dat jij als klant centraal staat, ook als je online dingen bestelt. Op die manier brengt de Winkel van Sinkel het gevoel van winkelen in een stijlvol warenhuis naar het internet. Iets kopen op de website is gemakkelijk en veilig, en dankzij de snelle levering en vriendelijke service hoef je je geen zorgen te maken dat er iets mis loopt.

Een chique warenhuis online

De unieke combinatie van het ouderwetse, chique warenhuis-gevoel met de snelheid en het overzicht van online shoppen maakt winkelen bij de Winkel van Sinkel een echte beleving. De vele trendy artikelen zijn allemaal gedetailleerd omschreven, en de specificaties zoals maten en gewicht worden ook vermeld. Je kunt dus nooit spijt krijgen van een aankoop: ook vanwege de lage prijzen, trouwens. Neem een kijkje op de website van Winkel van Sinkel en ontdek waarom het al meer dan tweehonderd jaar lang een begrip is in heel Nederland. Online winkelen is nog nooit zo gemakkelijk geweest – of zo leuk.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback