Login

Het goedkoopste internet niet meer bij Tele2 te krijgen

Gepubliceerd: 2016-10-28 11:12:17 | Door klaartjedebeijl | 425x bekeken |

Als je vroeger op zoek was naar het goedkoopste internet in Nederland, dan zal je vaak te horen hebben gekregen dat je bij Tele2 moest zijn. Tot voor kort was dit ook zo, echter heeft de budget provider zijn abonnementen aangepast waardoor zij minder voordelig zijn.

Wijzigingen bij Tele2

Voorheen betaalde je bij Tele2 de eerste 3 maanden slechts 10 euro per maand. Nu is deze kortingactie verdwenen en zijn de abonnementen duurder geworden doordat de activatiekosten zijn gestegen naar 25 euro. Reden dus om op zoek te gaan naar wie het goedkoopste internet aanbiedt in Nederland.

Vodafone heeft het goedkoopste internet

Internet provider Vodafone bied nu het goedkoopste internet aan voor de consument. Ook voor nieuwkomer NLEx zijn de prijswijzigingen van Tele2 zeer gunstig. Nu Tele2 niet meer de goedkoopste is zullen meer mensen neigen om internet af te nemen bij andere providers zoals Vodafone. Hoelang mensen gebruik kunnen blijven maken van de diensten van Vodafone is echter niet duidelijk. Als Vodafone en Ziggo volgend jaar fuseren moet de vaste breedbandtak van Vodafone afgestoten worden, in feite wordt het klantenbestand dan verkocht aan een andere provider.Als alternatief voor goedkoop internet kunnen consumenten voor provider Online kiezen. Deze bied net iets voordeliger internet aan dan Tele2. Om te checken wat voor type internet er bij jou beschikbaar is kan jij je postcode invoeren op de website: goedkoopste internet.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieKlaartjedebeijl


Like deze focus


Naar boven
Feedback