Login

Haal meer rendement uit Google Adwords met de hulp van een expert

Gepubliceerd: 2016-05-19 06:41:24 | Door Femke Nijkerk | 853x bekeken |

Tegenwoordig kun je vrijwel alles op internet vinden. Online aanwezig zijn, maar vooral online vindbaar zijn is voor iedere onderneming dan ook een must. En daarbij is Google als zoekmachine onmisbaar.

Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw onderneming eerder en beter gevonden wordt dan die van jouw concurrenten? De oplossing is simpel: maak gebruik van een Google Adwords specialist!

Wat is Google Adwords?

Google Adwords is het advertentieplatform van Google. Het zorgt ervoor dat resultaten in Google niet alleen bepaald worden doordat ze het beste passen bij de zoekopdracht ('organic search'), maar ook dat resultaten bovenaan komen te staan doordat er voor ze betaald is.

Heel simpel gezegd is Google Adwords is een online veiling. Je koopt bij Google in op bepaalde zoekwoorden. Dat zijn woorden waar jij van verwacht dat jouw klanten daar in Google op zullen zoeken. Denk bij een online fietsenwinkel aan zoekwoorden als "elektrische fiets", "fietsbel", "bagagedrager" of "trapper". Zodra iemand zoekt op deze woorden, zal jouw fietsenwebshop hoog bovenin de resultaten van Google verschijnen.

De noodzaak van een Adwords expert

Veel bedrijven en ondernemers maken inmiddels gebruik van Google Adwords. Als je je nu dus wilt onderscheiden, moet je precies weten waar je klant op zoekt. En daar komt een Google Adwords professional om de hoek kijken.

Een Google Adwords professional is de hele dag bezig is om zoekresultaten in Google te analyseren en te verbeteren. Iets waar ondernemers en bedrijven geen tijd voor hebben. En ook niet de expertise voor in huis hebben. De Google Adwords professional weet precies hoe het rendement van een campagne op Google Adwords verhoogd kan worden.

      

 


Haal meer rendement uit Google Adwords met de hulp van een expert

Google Marketing University is dé Google Adwords expert

Google Marketing University heeft de technische expertise en de ervaring om ook jouw Google Adwords campagne veel effectiever in te steken.

Door constante optimalisering en technische verbeteringen, zorgt Google Marketing University als Google Adwords Specialist altijd voor de beste resultaten. Je krijgt iedere maand een helder en transparant overzicht van de resultaten van jouw campagne.

Gemiddeld waarderen klanten Google Marketing University met een 9,5! Bekijk hier een casestudy waarbij GMU 1150% meer rendement wist te behalen.  


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback