Login

Glasvezel Vodafone

Gepubliceerd: 2014-08-08 14:28:44 | Door Ronald | 1003x bekeken |

Drie duidelijke Alles-in-1 pakketten voor bij jou thuis

Vodafone heeft drie nieuwe alles-in-1 pakketten gelanceerd om jou in al je internetbehoeften te kunnen voorzien. Zo hebben de internetgebruikers die wat minder internet gebruiken, maar toch van snel internet gebruik willen maken, de keuze om voor alles-in-1 50 MB te kiezen. Hiermee kunnen alle dagelijkse surfactiviteiten snel en makkelijk worden uitgevoerd. Als je van wat sneller internet houdt, is het alles-in-1 500 MB pakket het overwegen waard. Voor wie regelmatig films en muziek download, is dit het ultieme pakket om altijd van supersnel internet gebruik te kunnen maken. Ben jij toe aan écht snel internet? Dan kan jij van het Vodafone Glasvezel Alles-in-1 500 MB pakket waarschijnlijk geen genoeg krijgen. Want wanneer jij iets download, is het binnen voordat je met je ogen kunt knipperen. Met Vodafone glasvezel is vliegensvlug internet maar een stap van jou vandaan.

Stel je eigen pakket samen met glasvezel van Vodafone

Vodafone biedt jou de kans om zelf Vodafone glasvezel pakketten samen te stellen. Behalve de drie samengestelde pakketten kun jij dus ook van Vodafone glasvezel gebruik maken zonder een vooraf vastgesteld pakket te kiezen. Op deze manier heb je dus de optimale keuzevrijheid om zelf ook echt opties te kiezen waarvan je gebruik wilt maken. Zo betaal je niet voor onzinnige diensten waar je later toch geen gebruik van gaat maken. Hierdoor kun je zelf een pakket samenstellen voor een scherper tarief.

Je pakket eenvoudig en snel online aanpassen met Vodafone Thuis
Bij Vodafone kan je eenvoudig je Vodafone Glasvezel pakketten eenvoudig aanpassen wanneer jij van mening bent dat je een bepaalde dienst niet meer nodig hebt. Verder is het mogelijk om eindeloos gebruik te maken van de TV apps van Vodafone. Zo hoef je nooit meer een programma te missen met de Video on Demand en Programma Gemist app van Vodafone. Zo kun je genieten van de voordelen van TV en Vodafone Glasvezel internet. Je kijkt met Vodafone dus waar en wanneer je het zelf wilt!


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieRonald


Like deze focus


Naar boven
Feedback