Login

gietvloeronline

Gepubliceerd: 2016-07-13 08:15:30 | Door Lisa | 811x bekeken |

Gietvloeren: een werk voor vakmensen

Gietvloeren zijn in. Ze hebben een design look, zien er naadloos en strak uit en zijn heel onderhoudsvriendelijk. Let er bij de aanschaf wel op dat u in zee gaat met een degelijk bedrijf. Een gietvloer is pas mooi als deze ook degelijk en vakkundig is gelegd. Van Hollandse Bodem is één van de betere bedrijven met jarenlange ervaring. Of u nu als particulier of als bedrijf voor een gietvloer kiest, zij zijn betrouwbaar en het plaatsen van uw gietvloer is in veilige handen.

Verschillende types gietvloeren

De gietvloeren in polyurethaan zijn van hogere kwaliteit dan epoxy vloeren. Van Hollandse Bodem werkt enkel met de eerste soort. Deze vloeren zijn scheur-overbruggend waardoor de vloer niet zal barsten.Een vloer van microcement wordt handmatig aangebracht met een spaan. Deze heeft daardoor een speciale look. Deze vloer kan naar uw wensen worden afgewerkt met slijtvaste transparante lak. Hierdoor verhoogt de levensduur van uw vloer aanzienlijk.

Van Hollandse Bodem: niet enkel voor uw bodem

Beton Ciré behoort bij de vloeren van microcement, maar heeft een specifieke en robuuste look. U kunt tevens uw wanden laten aansluiten op de vloer door eveneens beton ciré te laten aanbrengen. Deze afwerking straalt zuivere luxe uit.De Wonderwall Studios zijn een vak apart. Uw muur wordt bekleed met prachtige houten structuren waardoor uw kamer een stijlvolle uitstraling heeft. Deze muurdecoratie gaat uitstekend bij een gietvloer.

Kiest u voor een gietvloer?

Gietvloeren hebben vele voordelen. Ze gaan langer mee dan een gewone vloer en zijn bovendien heel stijlvol. Qua onderhoud hebben gietvloeren niet veel nodig. Gietvloeren zijn in heel wat kleuren te verkrijgen, zodat u uw vloer perfect op de rest van uw interieur kunt afstemmen. Laat u hierbij echter goed adviseren door bijvoorbeeld Van Hollandse Bodem. Een goed bedrijf van gietvloeren overlegt samen met u uw wensen, stelt u verschillende mogelijkheden voor en zorgt voor een professionele afwerking. Zij geven u ook advies over het onderhoud. Kortweg mogen we zeggen dat een gietvloer een gemakkelijke, vrij goedkope en bijzonder mooie investering is voor uw gebouw.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback