Login

geniet buiten en geniet binnen

Gepubliceerd: 2016-06-07 12:22:00 | Door Lisa | 881x bekeken |

geniet buiten en geniet binnen

Betrek binnen bij buiten en andersom

Heerlijk om deze zomer lekker buiten te genieten, maar door het wisselvallige weer is het fijn om buiten ook naar binnen te kunnen halen. Heb je geen groene vingers, maar wil je wel de trend doortrekken van binnen naar buiten en andersom? Er zijn tegenwoordig hele leuke accessoires en stijlen dus lees snel verder voor meer informatie. In de zomer is het heerlijk om een grote leefruimte te creëren, dus gooi die deuren van de woonkamer open en trek je tuin of balkon erbij. Ook wordt de tuin tegenwoordig meer bij het interieur betrokken dan vroeger. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van de industriële stijl, Scandinavische stijl en Urban Jungle. De trend is dat er een match wordt gecreëerd tussen binnen- en buitenshuis. De tuin verdient immers net zoveel aandacht als jouw woning. Zo houd je de zomerkriebels in je bol en gaat er geen groene dag verloren. Lees hieronder wat voorbeelden om deze zomerkriebels te behouden.

Hangplanten in huis

geniet buiten en geniet binnen

Hangende, groene planten zien we veel terug in een Scandinavisch interieur. Nu is de trend van het metaal en plastic omgeslagen door fraaie potten, aardewerk én gevlochten draagnetten. Door deze combinatie is een groene uitstraling in huis ontstaan. Denk als voorbeeld aan speelse raamdecoratie, maar je kan de planten ook aan het plafond hangen met hoogteverschillen, waardoor er leuke mixen ontstaan.

Creëer gezellige hoekjes

Het buitenleven staat steeds meer centraal in de zomer en in de winter is het heerlijk om lekker met een dekentje op de bank te liggen. De grens van buiten naar binnen vervaagt. Wil je meer tijd doorbrengen in die leuke hoekjes in jouw woning of tuin? Maak het gezellig met diverse lounge kussens, relaxstoelen, hangmatten en loungesets. Zo creëer je het woonkamergevoel in de tuin en het tuingevoel in de woonkamer.

Maak binnen en buiten gebruik van hout

geniet buiten en geniet binnen

Omdat steigerhout al een tijdje helemaal trending is voor tuinmeubels, wordt het nu ook gebruikt voor binnenmeubels. Denk aan een bureautje, een bartafel en salontafels. Je kan het zo gezellig maken als je zelf wilt. Plaats een lange tuintafel op het terras en trek deze stijl door in je woning met een lange eettafel. Door deze houtsoort te gebruiken blijf je in dezelfde stijl, maar de kleur van de tafels kunnen wel verschillen. Kies bijvoorbeeld voor een lichte kleur buiten en een donkere kleur binnen. En ben je toch bezig met het schilderen? Kies er dan voor om de woonkamer een nieuw likje te geven. Ben je zelf niet handig en wil je dat deze klus goed geklaard wordt? Door een schilder in te huren worden alle zorgen uit handen genomen en ontstaat er een mooi paleisje. Wat kost een schilder precies? Dat is afhankelijk van de afmetingen en de wensen van de klant. Ook door prijzen te vergelijken bespaar je al snel tot wel 40% op de totale kosten. Zo houd je nog een zakcentje over voor bijpassende accessoires.

Heb je al een aantal creatieve ideeën gekregen om het buitengevoel en het binnengevoel goed te kunnen combineren? Ga lekker aan de slag en wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback