Login

Gebruik maken van een handige startpagina

Gepubliceerd: 2016-01-09 01:27:01 | Door Dfeer | 640x bekeken |

Het internet is een mooi medium. Heel veel informatie is er te vinden, over alles wat je maar kunt bedenken. Maar als je op zoek bent naar specifieke informatie dan raak je het spoor soms al snel bijster.

Een zoekmachine geeft vaak niet de juiste links, je moet dan maar net weten hoe je een zoekvraag moet ingeven, de volgorde van de zoekwoorden kan al een groot verschil maken. Frustrerend als je niet snel kunt vinden wat je zoekt.

De oplossing
De oplossing is simpel: ga naar www.startpaginas.org. Op deze pagina vind je snel en eenvoudig wat je zoekt. Een keur aan onderwerpen en actuele thema’s wordt hier overzichtelijk aangeboden. Werkelijk alles wat je zoekt of wilt weten kun je hier vinden. Wil je stoppen met roken verwijst een startpagina je door met links naar pagina’s waar je informatie hierover kunt vinden. Wil je gaan sporten, een paar klikken en je bent op een pagina waar je sportkleding kunt kopen of waar je je kunt aanmelden bij de sportschool bij jou in de buurt.

Een startpagina geeft in de meeste gevallen bij ieder thema meerdere links, zodat je je breed kunt oriënteren op het door jou gezochte onderwerp. Dus stop met zoeken op de traditionele manier en ontdek het gemak van een startpagina. Zet hem bij je favorieten of stel hem in als startpagina van je browser en je zult zien dat het je veel tijd bespaart om te vinden wat je zoekt op het internet.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback