Login

Foto's origineel laten afdrukken

Gepubliceerd: 2014-04-24 10:18:28 | Door Dfeer | 1507x bekeken |

Foto's kun je tegenwoordig op diverse manieren afdrukken. De ene manier is origineler dan de ander.

Met foto’s kun je veel doen. Je kunt ze leuk bewerken met programma’s als Photoshop en afdrukken is ook mogelijk. Tegenwoordig kiezen veel mensen er voor om foto’s te laten op bijvoorbeeld canvas, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Foto’s kunnen op deurposters worden bedrukt. Ze kunnen worden bedrukt op glas en zo zijn er nog vele tientallen mogelijkheden. Voordat je een foto’s ergens laat bedrukken wil je natuurlijk wel weten of je te maken hebt met een betrouwbare partij. Er zijn heden ten dage immers veel bedrijven die de boel met regelmaat bedonderden. Je doet er dan verstandig aan om deze aanbieder nader te onderzoeken op reviews en meningen. Als deze positief zijn kun je zonder zorgen een bestelling plaatsen bij zo’n webshop.

Foto op plexiglas
Je hebt de mogelijkheid om je foto’s te laten bedrukken op plexiglas. Hierdoor krijg je prachtige effecten. Zo krijg je intense kleuren en een prachtig diepte effect. Ook de fotoafwerking is bij veel aanbieders van bijzonder goede kwaliteit. Je hebt bij het bestelproces vaak ook de keus om glanzend of mat plexiglas. Het grote voordeel van plexiglas zit hem in de sterkte. Het is namelijk zo dat plexiglas wel 16 keer sterker is, ondanks dat het veel lichter is dan gewoonglas. Plexiglas is ook erg helder.

Foto op hout


Naast je foto laten bedrukken op glas of plexiglas, kun je een foto op hout laten bedrukken. De foto krijgt op het hout een erg leuke, maar bovenal exclusieve uitstraling. Je zult ook de houtstructuur blijven zien. 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback