Login

Fietszadelhoes kopen

Gepubliceerd: 2016-03-18 12:20:16 | Door Lisa | 838x bekeken |

Een zadelhoesje kopen bij Bikecap

Je bent een echt fietsfanaat. Overal ga je op de fiets naartoe. Fietsend naar je oma, opa, ouders, vrienden, vriendinnen, kennissen. Noem maar op. Je kan het zo gek niet bedenken of je stapt op je fiets en gaat erheen. Helaas is het weer in Nederland nou niet bepaald om over naar huis te schrijven. Waarschijnlijk ken je het wel. Je hebt een hele dag gewerkt of bent naar school geweest. Toen je binnen op kantoor of in het lokaal zat was er geen vuiltje aan de lucht. Starend naar buiten vanuit achter je bureau keek je dagdromend naar het lekkere weer buiten. In je hoofd ben je al op je fiets gestapt, met je billen op je zadel, op weg naar huis. Eerst nog even de fietstocht naar huis afleggen, maar daarna is het lekker relaxen op de bank thuis. Maar dan komt het. Met nog maar 30 minuten op de klok te gaan totdat je naar huis mag barst de storm los. Regen, regen en nog eens regen. Het regent dat het giet. Gelukkig stopt het regenen vlak voordat je naar huis mag. Dat is nog eens geluk hebben. Maar je zadel is een ander verhaal. Dat is nog helemaal nat… Je besluit om het af te doen met de mouw van je jas. Daarna ga je zitten op je zadel om vervolgens tot de conclusie te komen dat het zadel van je fiets nog niet goed droog was. Je voelt het water van je zadel door je broek heen sijpelen. ‘Dat heb ik weer’, is wat je denkt. Maar er is hier een perfecte oplossing voor! Een fietszadelhoesje van Bikecap! Zadelhoesjes zijn er in alle soorten en maten en ideaal voor als je geen zin hebt in natte billen. Met een zadelhoesje houd je je billen niet alleen droog. Ze zien er ook nog eens harstikke gaaf uit.

Zadelhoesjes zijn een Trendy blikvanger en houden je billen droog

Wie zegt dat praktisch spullen niet mooi kunnen zijn heeft het goed mis. Bij Bikecap zijn er zadelhoezen in alle kleuren van de regenboog. Gedurfde dessins, prachtige felle kleuren, maar ook stijlvolle zadelhoesjes. Deze zadelhoesjes vallen op. En dan op een positieve manier. Je krijgt gegarandeerd complimenten over de originele en eigenzinnige zadelhoesdesigns van Bikecap. Je wilt natuurlijk niet dat jouw zadelhoes gestolen wordt. Hier heeft Bikecap ook aan gedacht. Ze hebben alle fietszadelhoesjes voorzien van een anti-diefstal koort. Dit anti-diefstallint beschermt je hoes tegen dieven die het op jouw hoesje gemunt hebben. Je hoeft dus niet bang te zijn dat iemand je geliefde zadelhoesje meeneemt en je alsnog met een natte kont eindigt. Het is ook een leuke manier om je fiets net dat beetje extra’s mee te geven, iets persoonlijks. Een zadelhoes van Bikecap is er in een heleboel unieke design. Er zijn zadelhoezen met stippen, ruitjes of andere geomatrisch figuren. Maar ook hoezen met dieren hebben ze in hun assortiment. Maar wat dacht je van een delftsblauwe hoes, eentje met een tropisch ontwerp of eentje met palmbomen. De hoesjes met koeien, bloemen, sterren of zelfs met fietsen erop zijn super gaaf. Voor de fietsers die een minder uitgesproken smaak zijn er ook nog basic opties in allerlei mooie kleuren.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback