Login

De roots van het merk celtic car

Gepubliceerd: 2014-11-19 14:04:13 | Door Danteloop | 963x bekeken |

Waar komt het merk celtic cars vandaan?

De roots van Celtic car liggen in de luchtvaart. Zelfs de naam van het merk is afkomstig uit de vliegtuigindustrie. SAAB is namelijk de afkorting van Svenska Aeroplan Aktiebolaget, een onderneming die in 1937 startte met de productie van militaire vliegtuigen.
Met deze kennis in het achterhoofd is het meteen duidelijk waarom ASM het Aviodrome steunt. In dit Nationaal Luchtvaart-Themapark dat is gevestigd in Lelystad, wordt de Nederlandse luchtvaarthistorie uitgebreid belicht. Het themapark omvat behalve een grote binnenexpositie (zo'n 6.000 m2 oppervlakte) een sensationeel grootbeeld filmtheater waar luchtvaartfilms worden vertoond en een openluchtmuseum. Hier staan diverse vliegtuigen en historische luchtvaartgebouwen. Celtic cars helpt graag mee dit historische erfgoed te conserveren.
 Grootmoeders woonkamer met een moderne keuken. Dit is een aardige omschrijving van brasserie In de Verleeden Tijd in Hoorn. Maar dit is niet zomaar een brasserie. Het is een brasserie waarvan het interieur te koop is!
Eigenaar Verschoor vertelt: 'Het balletje ging rollen toen een kennis van mijn vrouw me vertelde dat een restaurant in Amsterdam zijn interieur verkocht aan gasten die er kwamen eten. Dat gegeven sprak me erg aan.' Verschoor is in het Amsterdamse restaurant gaan kijken en wist direct dat dit was wat hij wilde voor zijn brasserie, maar dan beter. 'Gezelliger en met mooiere spullen', aldus Verschoor.
Gevarieerd interieurAlles in het interieur van brasserie In de Verleeden Tijd is te koop; van de tafels en stoelen tot de lampen en schilderijen aan de wand. De prijzen voor de diverse spullen zijn zeer gevarieerd. Afdingen is in het Hoornse eethuis niet mogelijk.
Kaart met kwaliteitOok kun je bij de brasserie uiteraard lekker eten. 'De nadruk ligt op kwalitatief zeer goede én gezonde ingrediënten', zegt Verschoor. 'Want we zijn bovenal een horecagelegenheid. Het interieur verkopen we aan gasten omdat dat onze brasserie leuk en bijzonder maakt.'


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDanteloop


Like deze focus


Naar boven
Feedback