Login

De Perfecte Labrador Trainen!

Gepubliceerd: 2015-07-21 08:28:47 | Door Terry8925 | 1327x bekeken |

De Perfecte Labrador Trainen!

Een goede opvoeding voor je geliefde labrador!

Heb je een labrador en wil je deze op de beste manier opvoeden tot een gehoorzame, speelse, vriendelijke hond? Dan is het e-book Het Complete Handboek Voor De Perfecte Labrador zeker iets voor jou! Het speciaal e-book is speciaal samengesteld voor het hondenras labrador-retriever. Alle informatie die je erin kan vinden is dan ook uitsluitend gericht op dit hondenras. Geen algemeen hondenboek dus maar echt voor de behoeftes van jou labrador! Hoe behandel je een labrador het best? Wat moet je vooral niet doen in de opvoeding van een labrador? Hoe zit mijn labrador mentaal in elkaar? Deze vragen worden allemaal overzichtelijk maar uitgebreid behandeld in dit waardevolle handboek, zodat je de allerbeste band kunt opbouwen met jou dierenmaatje!

Alvast een inkijkje

De Perfecte Labrador Trainen!

Schelden en straffen werkt absoluut niet bij labradors in het bijzonder. Dit kan het trainen van de hond zeer moeilijk maken.

Een labrador is eenvoudig zindelijk te maken, maar veel zindelijkheidstrainingen werken averechts bij dit ras. 

Labradors zijn erg intelligente honden die een mentale trigger hebben die gebruikt kan worden om ze te laten gehoorzamen op alle commando's die je ze leert. Zo kan je je hond laten luisteren alsof je hem bediend met een speciale honden afstandsbediening! 

Een aanwinst voor ieder labrador-baasje

De Perfecte Labrador Trainen!

Dit e-book is een absolute must voor iedereen die een labrador bezit. Al deze waardevolle informatie is samengesteld en uitgebreid geverifieerd door schrijver Jan Jacobs die zelf al tijden trouw bezitter is van labradors. Veel problemen van de labrador zijn door hem ondervonden en kan jou nu leren deze te voorkomen. Ook zijn de waardevolle tips al door meer dan 2000 baasjes toegepast. Om de effectiviteit van de informatie in dit boek te waarborgen zijn er verschillende dierenartsen en fokkers geïnterviewd. Dit zodat alle technieken in het boek bewezen gunstig zijn in de opvoeding van je dier. 

Redenen om dit waardevolle boek aan te schaffen...

Als jij wilt weten hoe je op de juiste manier je labrador moet belonen en corrigeren, zodat je labrador vele malen sneller zal leren, dan is dit boek voor jou.

Als jij wilt weten hoe je je labrador moet voeren, om niet alleen gezondheidsproblemen maar ook om emotionele problemen te voorkomen, dan is dit boek voor jou.

Als jij alles over de raskenmerken van de labrador wilt weten, zodat je een labrador goed kan beoordelen, dan is dit boek voor jou.

Als jij wilt weten hoe jij en je nieuwe pup de eerste nachten kunnen doorkomen, zodat je voorkomt dat je labrador uren kan gaan janken, dan is dit boek voor jou.

Als jij wilt weten wat de allerbelangrijkste regel is bij het zindelijk maken van je pup zodat je het proces vele malen zult versnellen, dan is dit boek voor jou.

Als jij wilt weten hoe je je labrador snel zindelijk maakt, dan is dit boek voor jou.

Als jij een lieve en gezonde labrador wilt voor velen jaren, dan is dit boek voor jou.

En wanneer je het leest zul je VERSTELT STAAN van hoe makkelijk het is om lieve en sociale labrador te hebben die naar je luistert... als je maar weet hoe!

Aanschaffen

De Perfecte Labrador Trainen!

Je kan het e-book hier meteen vrijblijvend aanschaffen! Door de niet goed, geld terug garantie die erop rust kun je het tot 60 dagen zonder risico uitproberen! 

Het betreft een e-book die je makkelijk en direct digitaal ontvangt, dus geen gedoe met verzendkosten. Gewoon direct en onbeperkt toegang!

http://www.Het_Complete_Handboek_Voor_Een_Gezonde_Gelukkige_En_Gehoorzame_Labrador/9265/42116


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieTerry8925


Like deze focus


Naar boven
Feedback