Login

De mens achter de schrijver.

Gepubliceerd: 2014-08-24 09:27:01 | Door ABelle | 1419x bekeken |

Wie ik ben:

De mens achter de schrijver.

Ik vindt het altijd wel interessant om te weten wie de mens is achter het schrijven en daarom zal ik mezelf aan u voorstellen.

Mijn afkomst:

De mens achter de schrijver.

Hallo ik ben Anneke Belle en ik ben een echte drentse meid woonachtig te Hoogeveen. Ik kom uit een gezin van drie kinderen waarvan ik een echte nakomeling ben. Mijn broer is maar liefst 18 jaar ouder en mijn zus 11 jaar ouder. Mijn vader komt uit Elim en daar zijn we allen ook groot gebracht. Mijn moeder komt uit Geesbrug. Mijn vader is helaas in 2003 overleden, maar mijn moeder leeft gelukkig nog. Ze woont inmiddels in een verzorgingstehuis, heeft vele lichamelijk klachten, maar is gelukkig goed bij haar verstand. Dankzij mijn ouders hebben we alledrie een fijne en onbezorgde jeugd gehad.

School, opleiding en werk:

De mens achter de schrijver.

Nadat ik zowel de peuter, kleuter als lagere school had afgerond ben ik naar de huishoudschool gegaan. Daar heb ik de richting verzorging gekozen, maar helaas door mijn beperkingen er niets mee kunnen doen. Ik heb helaas fibromyalgie, reuma en artrose. 
In 1989 ben ik gaan werken bij de sociale werkvoorzieningschap waar ik nu nog steeds werkzaam ben. Ik ben begonnen in de productie maar heb ik de jaren erna vele werkzaamheden daar gedaan. Ook heb ik een aantal opleidingen met succes afgerond.
 • Cursus Meewerkend Voorman.
 • Cursus Lager Management.
 • Cursus Praktijkbegeleider.
 • Cursus Sociale Hygiene.
 • BHV cursus.
Ik heb tien jaar als voorvrouw gewerkt waarna ik zeven jaar als gastvrouw heb gewerkt in de horeca. Momenteel werk ik alweer een klein anderhalf jaar als beheerder in een Multifunctioneel centrum.

Gezin:

De mens achter de schrijver.

Inmiddels ben ik alweer jaren getrouwd met een man die ik via het werk heb leren kennen. In 1991 zijn we in het huwelijksbootje gestapt. Kinderen hebben we niet, maar wel heel veel dieren. Twee honden, een kat, een papegaai, een voliere met zangvogels en een tropisch aquarium. Ik ben een gezelligheidsmens en de dieren geven me veel plezier. 
Wij hebben jarenlang in een huurwoning gewoond, maar hebben sinds 2006 een woning gekocht waar we met plezier wonen.
Op de foto ziet u onze lieve hond Nikita, een Amerikaanse Bulldog.

Hobby's:

De mens achter de schrijver.

Ik heb naast het schrijven nog een aantal hobby's. Zo mag ik graag snuffelen op ebay en marktplaats, maar ook graag een spelletje spelen op de pc. Daarnaast hebben we ook een xbox 360 en een playstation die we dagelijks gebruiken. 
Daarnaast mag ik graag muziek luisteren en tv kijken. Ik hou niet van die softe muziek maar meer van hardrock en classic rockmuziek. Def Leppard, ac/dc, metallica, deep purple om zomaar iets op te noemen. Elke avond staat hier de tv aan en dan gaan we lekker ontspannen. Actiefilms, komedie, sommige soaps en amusementsprogramma's, maar ook cabaret en dan voornamelijk Bert Visscher of Jeff Dunham zijn dingen die ik graag mag zien.

Jeff Dunham - 4 Dvd Box

Jeff Dunham - 4 Dvd Box kopen

Jeff Dunham, voor wie van humor houd, hij is echt heeeeeeeeeeeeeeeel goed.

Bestellen

Mijn dieren:

De mens achter de schrijver.

Naast het feit dat ik werk heb ik ook verschillende dieren. Dit kan ik ook wel een hobby noemen want ik geniet van al die beesten om me heen. Ik ben dol op mijn twee honden waar ik graag mee mag spelen en ravotten. Naast onze Nikita (de Amerikaanse Bulldog) heb ik ook de wat oudere Indy (een Poolse Herder). Beide dieren gaan met elkaar goed om. Af en toe gaat het wel eens mis, maar als ik dan snel de dieren uit elkaar haal blijft de schade beperkt. Nikita is veel sterker en weet niet van ophouden dus moet ik ze wel uit elkaar halen. Ook met de kat en honden gaat alles prima.
Op de foto ziet u Indy, onze Poolse Herder.

Karakter:

Elk mens heeft zijn positieve als zijn negatieve kanten.
Laat ik maar beginnen met de negatieve kanten, dan hebben we dat gehad.
 • Ik kan behoorlijk koppig zijn.
 • Ik geef liever niets uit handen maar doe alles liever zelf. 
 • Ik ben te goed van vertrouwen en heb menigmaal daardoor de deksel op mijn neus gekregen.
 • Ik ben een prater maar denk er niet aan dat ook een ader weleens iets wil vertellen.
Dan een aantal positieve kanten althans dat hoop ik:
 • Ik kan niet tegen onrecht.
 • Ik mag een ander indien mogelijk graag helpen.
 • Ik hou van humor, ben een echte gezelligheidsmens.
 • Ik kan goed samenwerken en overleggen.
Hopelijk bevallen deze eigenschappen u een beetje.
Aangenaam kennis te maken.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieABelle

Meid uit Drenthe, die zich bezig houd met vele dingen. Dieren, muziek,film,games, internet zijn een aantal ervan. Min motto is een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.


Like deze focus


Naar boven
Feedback