Login

De 5 tips voor maaltijdboxen kortingen

Gepubliceerd: 2016-01-22 06:24:13 | Door Dfeer | 636x bekeken |

Er komen de laatste jaren steeds meer aanbieders van maaltijdboxen op de markt.

Ondanks de goede prijs/kwaliteitverhouding hebben zij vaak ook nog leuke maaltijdbox kortingen. Dit om klanten eenvoudig kennis te laten maken met de verschillende maaltijdboxen. De aanbieders bedenken hier verschillende aanbiedingen, winacties en speciale kortingscodes voor. Door hier slim gebruik van te maken kun jij jouw maaltijdbox kortingen voor een hele scherpe prijs ontvangen.

Besparen op maaltijdboxen

Zo ontvangen nieuwe klanten bij een eerste bestelling van een maaltijdbox vaak een korting van bijvoorbeeld 15 euro dankzij een speciale kortingscode. Soms zijn er ook acties dat wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief, je meteen een maaltijdbox kortingen ontvangt op je eerste box. Overige leuke acties voor maaltijdbox kortingen zijn vaak op de webpagina van de betreffende aanbieder te vinden. Kortingen op maaltijdboxen kunnen oplopen tot wel 25 euro. Of bijvoorbeeld 50% korting op een maaltijdbox wanneer je 2 boxen tegelijk koopt. Ook profiteren trouwe klanten van vele voordelen zoals exclusieve maaltijdbox kortingen. Maar niet alleen maaltijdbox kortingen behoren tot een van de vele voordelen. Zo kun je na een aantal bestelde boxen een gratis receptenboekje krijgen en als je langer lid blijft zelfs een gratis maaltijdbox. Of vraag een cadeaubon voor je verjaardag en bestel je box vervolgens helemaal gratis of met korting. Nog even de mogelijkheden om van de maaltijdbox kortingen gebruik te kunnen maken op een rijtje:

1.     Schrijf je in voor de nieuwsbrief

2.     Gebruik je kortingscode

3.     Koop 2 boxen tegelijk

4.     Hoe langer je lid bent, hoe meer voordeel

5.     Vraag een cadeaubon

Profiteer direct

Wil je ook graag snel profiteren van speciale maaltijdbox kortingen? Kijk dan snel bij de actuele maaltijdbox kortingen.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback