Login

bedrukken

Gepubliceerd: 2016-04-28 07:47:21 | Door Lisa | 640x bekeken |

Je bedrijf in een nieuw positief licht: je eigen bedrukte artikelen

Zoek jij nog een leuke manier om je bedrijf in een positief licht te zetten? Een andere manier van adverteren? Wat dacht je van een leuk bedrukt wegwerptasje? Juist, bij sites zoals eigenbedrukking.nl kan je op een leuke manier je tassen laten bedrukken, zodat je als horecaonderneming weer op een nieuwe manier aan je bekendheid kan werken. Het is weer eens iets anders dan een saaie plastic tas. Een tas met jouw logo erop is toch veel leuker?

Groot assortiment

Sites zoals eigenbedrukking.nl hebben een groot assortiment aan verschillende disposables om jou op die unieke manieren te helpen naamsbekendheid te krijgen. Ze hebben niet alleen bedrukte papieren tassen, maar ook zaken zoals placemats, wegwerpbekers en nog veel meer. Het zorgt er ook voor dat jouw klanten eten in jouw restaurant met jouw spullen, wat ook een extra positieve look geeft aan je bedrijf. Daarnaast is het ontzettend handig als je een afhaalrestaurant hebt, want je klanten gaan met jouw spullen mee naar huis. De hele trip van je zaak naar huis adverteren ze in feite voor jouw bedrijf.

De mogelijkheid om je te onderscheiden

Eigenbedrukking.nl geeft nu al geruime tijd de mogelijkheid voor horecaondernemers om zich te onderscheiden op een leuke manier. Ze kunnen jouw wensen vast tegemoet komen. Ze hebben assortiment aan verschillende tassen en andere artikelen waaruit je kan kiezen. Heb je iets nodig dat er niet bij staat? Bel ze dan op, want ze denken ze maar al te graag met je mee. Ze hebben namelijk een hele designafdeling die jouw ideeën kan ontwikkelen en uitvoeren zoals jij het wilt. Dus heb je zelf een leuk idee voor een bedrukking, maar zie je het niet tussen het assortiment staan? Bel ze dan vooral op en ze helpen je verder.

Leuk nieuw initiatief

Het is ontzettend leuk dat dit soort bedrijven nu steeds meer opkomen in Nederland. Het geeft je als ondernemer weer nieuwe mogelijkheden om nieuwe klanten te bereiken, op een verantwoorde en bewuste manier. De producten van eigenbedrukking.nl zijn namelijk ook nog ecologisch verantwoord, wat ervoor zorgt dat jouw wegwerptassen niet belastend zijn voor het milieu. Het geeft je dus de kans om je verder te onderscheiden als ondernemer in een maatschappij die steeds beter moet gaan letten op de manier waarop ze met de wereld omgaan.

Je eigen disposables

Dus maak vooral een keuze, en laat je disposables bedrukken. Het gaat dus niet alleen maar om papieren zakken die je met je logo kan bedrukken, maar ook om allerlei andere gebruiksmiddelen die je als horecabedrijf gebruikt. Zorg ervoor dat je je onderneming op een goede manier adverteert en gebruik jouw logo om dit te doen. Ieder bedrijf wil zijn logo uitdragen, en met dit soort ontwikkelingen kan je dat doen op een hele nieuwe manier. Eigenbedrukking.nl wil je hierin graag verder helpen, om jouw bedrijf verder te ontwikkelen en te laten groeien.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback