Login

bedrijfskleding

Gepubliceerd: 2016-07-21 09:09:19 | Door Lisa | 772x bekeken |

Druktotaal voorziet al jouw bedrijfs- en werkkleding van bedrukking.

Als het bedrijf is het van enorm belang dat je eenheid uitstraalt, op het gebied van communicatie en werkwijze, maar ook wanneer het om bedrijfs- en werkkleding gaat. Zodra de kleding die behoort tot alle niveaus van een bedrijf voorzien is van ten minste de bedrijfsnaam en/of –logo, dan weet iedereen meteen waar je voor werkt en bij wie je hoort. Of je nu op de werkvloer staat, op kantoor zit of het land doorreist, met de juiste bedrukking op je kleding verschaf je iedereen direct duidelijkheid. Druktotaal is een bedrijf dat deze stap naar eenheid en goede uitstraling voor ander bedrijven verwezenlijkt.

Druktotaal

Druktotaal is een online winkel die voorziet in de bedrukking van allerlei soorten kleding. Dit doet het bedrijf vanuit een eigen werkplaats, voor alle doeleinden en ieder budget. Druktotaal heeft een grote hoeveelheid kleding op voorraad; denkt graag met je mee wat betreft bedrukken en borduren, zoals het inbrengen van een eigen ontwerp of hulp bij het bedenken ervan; en garandeert snelle levering. Druktotaal ziet zijn kracht in de vestiging van informatievoorziening, voorraad, productie en bedrukking en borduren gezamenlijk onder één dak. Op die manier zijn de lijnen kort, is er sprake van snelle communicatie en kan er snel worden gehandeld. De medewerkers staan altijd voor je klaar om je te voorzien van informatie en adviezen. Druktotaal is gevestigd in Reusel en te bereiken via e-mail en telefoon. Op de website van Druktotaal kun je zien wat alle mogelijkheden op het gebied van bedrukking en borduren zijn.

Het aanbod

Wat je ook nodig hebt voor je bedrijf, Druktotaal kan je in je behoeften voorzien. Bij deze online winkel heb je de kleding voor het uitkiezen. Zoveel voor mannen als vrouwen is er van alles beschikbaar in verschillende kleuren, maten en prijscategorieën. Wil je je bedrijfsmedewerker voorzien van eenvoudige T-shirts, dan is dat mogelijk. Ook zijn er polo’s beschikbaar. Mocht dit meer aansluiten bij je wensen, dan kun je tevens shirts met lange mouwen bestellen. Voor een iets warmere aankleding kun je keuzes maken uit een groot aanbod van truien en vesten. Deze zijn voorzien van een rits, knoopjes of helemaal geen sluiting. Daarnaast zijn er producten met capuchons beschikbaar.

Druktotaal heeft bovendien een groot aantal broeken voor verschillende doeleinden in het assortiment. Een simpele jeans behoort tot de mogelijkheden, evenals korte broeken en andere lange broeken met verscheidene zakken en ritssluitingen of knopen. Wanneer je overalls wilt bestellen, is dit ook geen probleem. Ook hiervoor geldt dat ze, evenals broeken, zijn voorzien van verschillende zakken en sluitingen. Tot slot kan er worden gekozen voor de warmte van jassen, zowel geschikt voor koude temperaturen tijdens de herfst en winter, als voor warmere dagen gedurende de lente en zomer. Om het totaalplaatje af te maken, zijn er ook meerdere varianten van bodywarmers te bestellen. Samen bieden deze producten je alle mogelijkheden op het gebied van aankleding van medewerkers. Nu nog een mooie bedrukking of borduursel, en je bedrijf is er helemaal klaar voor.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback