Login

Online voorbereiding op het CBR theorie examen

Gepubliceerd: 2017-11-02 13:16:01 | Door beheer | 1187x bekeken |

Online voorbereiding op het CBR theorie examen

Naast de praktijkkennis van het autorijden, is kennis van de theorie ook een vereiste. De eerste stap om uiteindelijk je rijbewijs te kunnen bemachtigen, is het halen van je theorie examen. Na het reserveren van het examen volgt de voorbereiding. Jaarlijks leggen duizenden leerlingen het examen af. Het CBR theorie examen is helaas voor vele kandidaten een groot struikelblok. Door de zenuwen, de tijdsdruk en niet goed te weten wat je te wachten staat kan het erg lastig zijn om het examen met een voldoende af te ronden. Daarnaast is het auto theorie oefenen, door middel van de theorieboeken, voor velen erg lastig. Door je examen online te oefenen kun jij jezelf beter voorbereiden op het CBR theorie examen waardoor de kans veel groter is dat jij het examen tot een goed einde kan brengen.

Het theorie examen

Jouw CBR theorie examen zal bestaan uit 2 delen met een totaal van 65 vragen. Het eerste deel bestaat uit vragen over gevaarherkenning. Binnen een aantal seconden moet jij kunnen inschatten hoe er juist gehandeld moet worden binnen verschillende situaties in het verkeer. Wacht je af, zorg je dat je de snelheid vermindert of moet je direct ingrijpen? Na het onderdeel over gevaarherkenning volgt een onderdeel met 40 kennis vragen. Denk hierbij aan de betekenis van verkeersborden, het bepalen van de voorrang en vragen over veiligheid. 

Online voorbereiding

Bij het online oefenen van het examen komen al deze vragen voorbij, inclusief de vragen over gevaarherkenning. Na het online maken van het examen krijg je bij alle fout beantwoordde vragen een uitgebreide foutenanalyse. Door middel van deze foutenanalyse kun je gemakkelijk zien waar jou zwakke punten liggen, wat erg handig is! Door je specifiek te richten op de onderdelen die jij lastig vind en goed de foutanalyse door te nemen, kun je deze zwakke punten verbeteren. Auto theorie oefenen is nog nooit zo makkelijk geweest. Door het online oefenen kun je wennen aan het verloop van het auto theorie examen. Hier door zal jij minder zenuwachtig zijn en weten wat je te wachten staat het moment dat jouw examen begint. Tot slot is het online examen altijd up-to-date op de CBR wijze, zo kun jij goed voorbereiden op je examen en weet je altijd wat je te wachten staat.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieBeheer


Like deze focus


Naar boven
Feedback