Login

Artikel voor de SEO kwijt

Gepubliceerd: 2015-12-01 10:08:02 | Door Laila_K | 1138x bekeken |

Artikels schrijven voor een betere positie

Een artikel schrijven is niet altijd makkelijk. Een onderwerp vinden of bedenken waar je over kan schrijven is lastig. Gelukkig zijn er een aantal truukjes die je kunt toepassen als je gaat schrijven voor je website

Heb ook iets te vertellen!

Het herhalen van vaak hetzelfde woord is een slecht idee. Met alle updates aan het algoritme van Google is het af te raden vaak hetzelfde woord te herhalen wat je zoekterm is. Google ziet dit gelijk als spam en als dit vaak voorkomt zal je niet de posities bereiken die je website kan.
Maak je tekst een interessant verhaal. Zo las ik een verhaal over leidingen en asbest. Deze tekst herhaalde zichzelf erg vaak. Of ze hadden een subtitel (die geen h tag had) die ging over garantie, maar het stuk tekst eronder legde niets uit over garantie. Google wordt steeds slimmer, schrijf alleen als je wat te vertellen hebt.

Verschillende domeinen

Vind diverse domeinen voor je artikel. Er zijn meerdere artikelsites te vinden. Hier kan je tegen betaling, tegen een linkruil of zomaar een artikel plaatsen. Een aantal sites plaatsen deze artikelen zeer snel zoals:

Artikelmarketingsite.nl
Deartikelsite.nl
Baanict.nl
Informatieveartikelen.nl
Indetas.nl
Onlineverkoper.nl
Googleseowebsite.nl
Klikvoorinkomen.nl


Zorg voor originele content. Stel je voor, je vind een interessant nieuwsbericht. Kopieer dit niet direct, maar lees het even door en schrijf daarna je eigen verhaal. Zo heb je gelijk originele content, terwijl je wel over een interessant onderwerp praat. Met een artikel wil je tenslotte iemand naar je website halen om je linkjuice te ontvangen.
Schrijf genoeg tekst. 200 is niet genoeg, 300 woorden is je minimum. Vroeger was dit misschien minder, maar content die linkt naar je website moet wel een waarde hebben. En goede content is waardevol!

Schrijven helpt nog steeds, maar je moet het wel slim aanpakken.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLaila_K


Like deze focus


Naar boven
Feedback