Login

Een zakelijk mobiel abonnement veranderd dankzij wetsvoorstel

Gepubliceerd: 2015-12-23 14:14:59 | Door klaartjedebeijl | 559x bekeken |

Zakelijk mobiel abonnement nog aantrekkelijker voor ondernemer

Een zakelijk abonnement is nu nog aantrekkelijker geworden voor de ondernemers van Nederland. Minister Kamp heeft een wetsvoorstel ingevoerd om een aantal zaken beter te regelen.

Wijzigingen bij een zakelijk mobiel abonnement

Voor ondernemers is het nu mogelijk om een zakelijk mobiel abonnement af te nemen met een korte looptijd van 1 maand. Dankzij het wetsvoorstel van Minister Kamp zijn de zakelijke abonnementen nu gelijkgetrokken met die van de particulieren. In veel gevallen moesten ondernemers bij een zakelijke sim only een lange contractduur afnemen, nu is dat verleden tijd!
Een andere wijziging bij een zakelijk mobiel abonnement is een compensatieregeling bij het uitvallen van diensten. Als je 12 uur lang geen gebruik kan maken van de diensten waar je voor betaalt, dan moet je zakelijke provider een compensatie geven.
Dit houdt in dat je bij een storing van 1 dag, 1/30ste van je maandbedrag uitgekeerd krijgt ter compensatie. Een andere mogelijkheid is het beschikbaar stellen van extra mobiele data of belminuten ter vervanging van het bedrag.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieKlaartjedebeijl


Like deze focus


Naar boven
Feedback